Știri ITTECH

Microsoft va lansa hardware nou pe 2 octombrie

Microsoft organizează un eveniment hardware în New York City pe 2 octombrie.

Ne așteptăm ca evenimentul să nu fie de mare amploare, cu accent pe reîmprospătarea factorilor de formă existenți, și nu pe ceva extraordinar și nou. Lansarea procesoarelor Lake Whisky și Amber Lake de către Intel înseamnă că Surface Laptop, Surface Pro și Surface Book 2 ar putea primi un upgrade la procesor. Surface Studio (un dispozitiv mai de nișă) ar putea fi, de asemenea, un bun candidat pentru o actualizare (procesorul său este vechi de două generații și placa sa video este veche de o generație), dar nu suntem sincer siguri dacă Microsoft va continua să dezvolte această linie de produse.

Singurul lucru de care putem fi sigur este că nu vom vedea este un nou Surface Phone. Ultimele zvonuri despre Andromeda, dispozitivul portabil cu două ecrane al lui Microsoft, arată că acesta a fost întârziat, deoarece software-ul nu era gata și nimeni nu știe sigur la ce anume ar putea excela acest dispozitiv și pentru ce ar putea fi folosit.

Orice va fi anunțat, vom fi atenți și vă vom ține la curent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button