PC

Microsoft va anunța un nou Surface spre sfârșitul lunii viitoare

Șeful diviziei Surface de la Microsoft va ține o conferință în Londra spre sfârșitul lunii octombrie a acestui an. Microsoft organizează anual evenimentul Future Decoded, care în acest an se va desfășura între 31 octombrie și 1 noiembrie.

Într-un interviu acordat publicației The Verge, gigantul software a anunțat că Panos Panay va ține un discurs. Aceasta este și perioada în care firma face de obicei astfel de anunțuri, în trecut compania lansând noi dispozitive din gama Surface pe parcursul lunii octombrie. De asemenea, surse anonime apropiate Microsoft au afirmat că cel puțin un dispozitiv nou va fi anunțat.

În trecut, Microsoft au promis o variantă Surface Pro LTE, și ne așteptăm ca firma să dezvăluie acest model împreună cu un posibil succesor pentru Surface Book sau Surface Hub. Microsoft mai intenționează de asemenea să lanseze laptopuri cu Windows bazate pe tehnologia ARM. Încă nu este destul de clar dacă Microsoft intenționează să-și fabrice propriul Surface cu un procesor ARM, sau va face acest lucru prin intermediul colaboratorilor săi. Compania a anunțat totuși că demersurile cu partenerii pentru lansarea dispozitivelor cu cipuri Qualcomm se desfășoară conform planificării.

Un reprezentant Microsoft a declarat:

Suntem pe drumul cel bun pentru a aduce Windows 10 pe dispozitivele Snapdragon în acest an, așa cum am anunțat anterior. Microsoft și Qualcomm continuă să colaboreze îndeaproape cu partenerii noștri ASUS, HP și Lenovo pentru a putea oferi dispozitive Always Connected ce oferă o conexiune LTE mereu activă și o durată de viață a bateriei considerabilă.

Mai multe detalii vom afla pe data de 31 octombrie, când Panos Panay își va ține discursul din cadrul conferinței Future Decoded din Londra. Ținând cont că el este persoana care anunță de obicei noile modele Surface, putem să fim destul de siguri că ceva nou este pe drum. Noi zvonuri probabil nu vor întârzia să apară, iar noi vă vom ține la curent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button