MORE

Microsoft va abandona probabil proiectul Nokia X!

Nu cred ca mai crede cineva intr-un romance Microsoft-Google, atat timp cat Android si Windows Phone sunt rivale pe piata telefoanelor inteligente. Astfel, nimeni nu se mira de faptul ca Microsoft abandoneaza proiectul Nokia X. Stiti voi… telefoanele Nokia cu Android „custom”.

Dupa mariajul Microsoft – Nokia si recentul anunt ca gigantul dezvoltator de software taie cu barda in slujbele de la Nokia, Satya Nadella CEO-ul Microsoft, si-a indreptat atentia asupra platformei Nokia X, seria de telefoane Nokia cu Android.

Intr-un recent email, CEO-ul Microsoft a spus ca o parte dintre proiectele finlandezilor de la Nokia, printre care si Nokia X, vor fi regandite, pentru a rula doar Windows Phone. Nu exista inca nici vreo confirmare cum ca Nokia va ma continua sa fabrice terminale cu sistem de operare Android, marele rival al SO-ului de la Microsoft. Totusi, Microsoft va continua sa ofere suport pentru toate terminalele vandute din seria X. Asta in conditiile in care, oricum, Microsoft ia o cota parte din fiecare terminal Android vandut, asa ca nu trebuie sa le plangem de mila. Totusi, sunt inca destui cei care asteapta un telefon Nokia „high end”, care sa onoreze traditia acestei marci. Finisat si rezistent ca pe vremuri!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button