Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Pasionații de tehnologii și inteligență artificială sunt invitați la Microsoft Tech Day 2021 – Ce vei vedea și cum poți participa la eveniment?

Microsoft și-a clădit o reputație solidă de-a lungul deceniilor, iar soluțiile sale cloud sunt folosite în prezent de peste 95% dintre cele mai mari companii de la nivel global. Soluțiile și instrumentele puse la dispoziție de către gigant sunt un ajutor semnificativ pentru dezvoltarea unui viitor digital avantajos, dar oare v-ați gândit cum ar fi să aflați ce sunt toate acestea și cu ce se mănâncă direct de la dezvoltatori? Aici intră în scenă Microsoft Tech Day 2021, un eveniment care va avea loc și la noi (mulțumită Microsoft România) în perioada 24-25 noiembrie.

Evenimentul se va desfășura online și, va reuni experți și lideri din industrie, iar participanții vor avea ocazia să exploreze cele mai recente tehnologii și instrumente care stau la baza următoarei generații de aplicații și soluții de inteligență artificială. De asemenea, aceștia vor putea participa la sesiuni de training și networking, alături de specialiștii și speakerii prezenți la eveniment.

În ce anume va consta Microsoft Tech Day 2021?

Evenimentul va fi deschis de Bogdan Putinică, General Manager al Microsoft România, printr-un discurs de bun-venit adresat participanților. Astfel, prima zi de Microsoft Tech Day se va concentra pe conceptele din spatele aplicațiilor cloud-native care au la bază soluții de inteligență artificială și analize de date.

Cea de-a doua zi a evenimentului le va oferi participanților detalii despre inovațiile din Microsoft Cloud și exemple privind modul în care Microsoft sprijină activitatea dezvoltatorilor de software, aducând în prim-plan colaborarea în cadrul echipelor, productivitatea acestora și inovațiile pe care aceștia le generează. 

Microsoft Tech Day 2021

Cum puteți participa la Microsoft Tech Day 2021?

Procesul de înregistrare este foarte simplu. Participanții sunt invitați să acceseze pagina dedicată evenimentului, unde vor avea la dispoziție trimiterile pentru înregistrarea pe zile. Înregistrarea pentru prima zi de Microsoft Tech Day 2021 poate fi efectuată direct aici, iar înregistrarea pentru cea de-a doua zi poate fi efectuată direct aici.

Programul pentru fiecare zi este structurat foarte practic, fiind ușor de urmărit. Tocmai de aceea, Microsoft Tech Day 2021 îi îndeamnă pe toți cei curioși de inovațiile zilei de mâine să participe la atelierele și prezentările organizate de companie. Este o ocazie interesantă și avantajoasă de a afla mai multe despre soluțiile și mijloacele pe care le folosim pentru a naviga cu succes prin această lume digitală.

Care este programul complet aka „ce voi putea vedea la Microsoft Tech Day 2021?”

Proogramul pe fiecare zi va începe de la orele 13:30. Acesta este structurat în mai multe sesiuni de scurtă durată, iar mai jos am alcăuit câte un tabel cu temele* ce vor fi abordate săptămâna aceasta la Microsoft Tech Day:

                                       Microsoft Tech Day 2021 – Ziua 1
Ora Tema abordată Speaker
13:30 Welcome to Microsoft Tech Day 2021 Bogdan Putinică
13:45 Build a platform for platform creators Daniel Rusen
14:15 Migrations to Azure SQL made easy Alexandra Ciortea
15:00 What’s new for Analytics in Microsoft Azure Sorin Pește
16:30 MLOps – Demystifying the end-to-end Machine Learning process Ciprian Jichici
16:30 Custom object recognition model deployed at the edge:
A fun case study with Azure Percept
Radu Orghidan
17:15 Conversational AI. Inside look on how to use text
and voice analytics inside business applications
Daniel Bălăceanu, Dănuț Rădoaica

 

                                         Microsoft Tech Day 2021 – Ziua 2
Ora Tema abordată Speaker
13:30 Technology driving innovation – Startups Success Stories Panel Lucian Ungureanu(moderator), Dan Mărculescu, Andreea Purcaru
14:00 Secure Application Development Radu Vunvulea
14:45 The (too) many faces of Architecture Mihaela Ghidersa
15:30 Designing Microservices with Dapr and .NET Alex Mang
16:15 UiPath’s Automation Suite using K8s Ion Dinică
17:00 Crafting compact, efficient & secure container images Lucian Daia

 

*Temele abordate în fiecare sesiune vor fi prezentate și discutate în limba română

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button