MORE

Microsoft sufera de amnezie cu privire la actualizarea gratuita a smartphone-urilor la Windows 10

Microsoft le-a promis utilizatorilor de Windows Phone ca vor beneficia de un upgrade gratuit la Windows 10. Soft-ul a fost lansat la inceputul acestei saptamani, insa unele smartphone-uri nu au primit inca actualizarea promisa. Pe blogul Lumia, compania a incercat sa faca unele clarificari, afirmand ca „nu toate telefoanele vor fi imbunatatite sau vor suporta toate functionalitatile posibile ale Windows 10”.

Microsoft a precizat ca scopul sau este de a upgrada „majoritatea telefoanelor Lumia care ruleaza Windows 8 si 8.1” la noua versiune. Aceasta declaratie se afla in contradictie cu ceea ce a anuntat Microsoft in noiembrie 2014, pe contul sau de Twitter: „Planuim ca, pe viitor, sa imbunatatim toate telefoanele cu Windows 8 la Windows 10”.

Articole asemanatoare

6 comentarii

  1. Windows phone 10 urmeaza sa fie lansat in februarie conform windows insider,,

    New Windows 10 Technical Preview for phones

    Check out the new features for Windows phones when the Windows 10 Technical Preview for phones is available in February.„

  2. Se refereau la faptul că dispozitivele cu 512MB de RAM nu vor dispune de toate funcționalitățile de care vor dispune cele cu 1GB RAM, nu la faptul că nu toate vor putea face upgrade la Windows 10.

  3. Versiunea beta va fi lansata abia in februarie. Iar update-ul la windows phone 10 va aparea abia prin vara cel mai devreme…cmoon duudes, documentarea! :)))

  4. Deci daca am un Allview Impera M cu 512 mb ram nu voi primi update-ul la windows 10 desi telefonul are 8.1 si ar fi trebuit sa-l primeasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button