MORE

Microsoft știa că Windows 10 Anniversary Update nu suportă multe camere web

După ce a sosit update-ul aniversar al lui Windows 10, un număr mare de oameni au sesizat că nu le mai funcționau camerele web așa cum trebuie. Inițial, am crezut că era vorba de o scăpare din partea celor de la Microsoft, dar se pare că nu a fost, conform declarației unui anume Mike M., care lucrează la echipa Microsoft care se ocupă de camere.

Sistemul construit de Microsoft pentru managementul camerei web nu înceta să mai proceseze date comprimate în format MJPEG sau H.264 din cauza unei scăpări, companie nefiind în stare să prevadă acest incident. Dimpotrivă. Microsoft știa că asta se va întâmpla, știa asta încă din luna ianuarie și aparent chiar a luat legătura cu partenerii săi pentru ca aplicațiile curente să funcționeze după ce Windows Camera Frame Server era implementat.

Prin „parteneri”, Microsoft înțelege până și propriile sale divizii, cum ar fi cea care se ocupă de Skype. Acea legătură pare să nu fi avut prea mult succes, din moment ce nici Skype nu coopera cum trebuie cu aceste camere, da barem software-ul logitech care primește un update la fiecare eclipsă.

Microsoft apoi a eșuat să comunice că update-ul aniversar va avea acest efect asupra camerelor, motiv pentru care Mike M. și-a cerut iertare și promite să remedieze situația, lansând documentația aferentă în cât mai scurt timp cu putință.

[Tom’s Hardware]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. sa fie dati in judecata …. sa se ceara daune morale sa vedem acuma… 😀 cu siguranta in america se va lasa din nou cu dare in judecata… mie imi functioneaza pe dell !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button