MORE

Microsoft „s-a sucit”: nu mai ofera copii gratuite de Windows 10 in cadrul Insider Program

In cursul zilei de ieri am oferit cititorilor nostri o stire care stipula ca Microsoft ofera copii gratuite de Windows 10  in cadrul Insider Program. Ei bine, Microsoft se pare ca s-au sucit… iarasi.

Nu stim daca este vorba despre o greseala de comunicare in interiorul companiei sau doar despre realizarea faptului ca au existat destul de multi participanti la acest program, cert este ca postarea de pe blogul Microsoft a fost „aranjata”, partile care faceau referire la Insider Program fiind de negasit in acest moment. Exista si posibilitatea ca Microsoft sa se fi speriat de faptul ca s-ar trezi peste noapte cu sute de mii de cereri de key-uri de la oameni care adera abia acum la acest program, dar asta este doar un zvon care circula in acest moment pe Reddit.

Vineri Microsoft a descris o noua metoda prin care poti sa primesti o copie de Windows 10 gratuita. Postarea de pe blog spunea atunci: „receive the Windows 10 final release build and remain activated.” – „primeste o copie a build-ului final de Windows 10, ce va ramane activata”, fraza care acum spune asta:  „receive the Windows 10 final release build.” – „Primesti o copie a build-ului final Windows 10” – Fara sa precizeze daca aceasta copie este activata, daca primeste sau nu update-uri si lista continua.

TL:DR– Microsoft nu mai ofera copii gratuite de Windows 10 in cadrul Insider Program, pentru ca probabil se asteapta la un numar prea mare de solicitari. Desi si asta s-ar putea schimba, asa cum ne-am obisnuit deja.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button