PC

Microsoft revine la producția de mouse-uri din categoria premium

Microsoft obișnuia să facă cele mai bune mouse-uri din toată lumea, dar dintr-un motiv necunoscut, compania a decis să renunțe la a le mai fabrica de acum ceva ani în urmă. Deși compania a continuat să producă unele modele interesante de mouse-uri, în ultima decadă s-a concentrat pe producerea de modele de dimensiuni reduse, acel gen de mouse pe care-l pui în geantă lângă laptop.

Anunțat recent, Surface Precision Mouse ar putea fi o revenire la vremurile de odinioară, când Microsoft făcea mouse-uri bune pentru calculatoarele de birou. Acesta este un model ergonomic, care nu se poate potrivi decât pe mâna dreaptă, și care seamănă izbitor de mult cu un Performance MX de la Logitech. Și tot ca acel mouse, are la rotiță un buton care o comută de la derularea treptată la cea liberă, funcție utilă la derulatul rapid sau la zoom. Pe partea stângă laterală, sunt poziționate trei butoane dispuse pe orizontală. Suportă atât conexiune wireless prin Bluetooth, cât și cu fir prin USB. Atunci când este folosit Bluetooth-ul, mouse-ul poate fi conectat la trei dispozitive separate simultan, având un mic comutator pe partea inferioară pe care-l folosește pentru a schimba între ele.

Va ajuta acest mouse la revenirea lui Microsoft în topul producătorilor de mouse-uri premium? Microsoft de obicei a oferit o rotiță mai bună decât cea care se regăsea pe cele Logitech, mai ales atunci când era vorba de folosit rotița ca și buton de click. Butoanelor laterale le pot fi alocate comenzi, și sunt esențiale pentru gaming. Așadar, deși acest produs nu este dedicat special acestui segment, este un mouse bine făcut, cu caracteristici bune care-l recomandă în orice domeniu, inclusiv cel de gaming.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button