MORE

Microsoft refuza sa lanseze HoloLens in viitorul apropiat

Chiar daca Microsoft a cam terminat dezvoltarea initiala a lui HoloLens, iar variantele pentru dezvoltatori vor fi disponibile in curand la micul pret de 3000 de dolari, dispozitivul dedicat utilizatorilor de rand nu va fi lansat pentru ceva vreme.

Alex Kipman, unul din oamenii responsabili pentru dezvoltarea proiectului HoloLens, a declarat ca Microsoft va face tot posibilul pentru a evita greselile comise cu Kinect.

Mai exact, absenta de software care chiar sa functioneze. Kinect n-a prea avut aplicatii serioase, doar cateva de dans si cateva de aerobica a caror succes n-a fost suficient cat sa propage dispozitivul ca un nou standard pentru control, motiv pentru care a fost eliminat din Xbox One.

Desigur, mai era si problema modului in care Kinect functiona, adica mai de loc in multe jocuri, care fie era vina dispozitivului si a senzorilor sai, fie a dezvoltatorilor care nu puteau implementa in software detectia asa cum trebuie.

Cand HoloLens va fi lansat, Microsoft se asteapta sa existe deja aplicatii, in asa fel incat chiar si daca utilizatorul trebuie sa cheltuiasca 3000 de dolari, va avea ce face cu HoloLens.

Asa ca atunci cand lumea va fi gata, utilizatorii de rand il vor putea cumpara. Cand se va intampla asta? Nu se stie in acest moment. Dar pana atunci poate vor avea timp sa faca o varianta care nu necesita foarte multe cabluri si care functioneaza conform promisiunilor.

Nu de alta, dar Microsoft a mai facut reclama si la Kinect cu lucruri care erau minciuni flagrante.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button