MORE

Microsoft refuza League of Legends HoloLens

Microsoft a lansat anul trecut o initiativa foarte interesanta pentru HoloLens, una prin care permitea publicului sa decida ce fel de aplicatii sa dezvolte compania pentru acest dispozitiv. Iar pe primul loc a fost o aplicatie de League of Legends. Una care sa permita vizionarea unui meci intreg, cu toata harta vizibila la un loc. Ar fi genul de lucru care ar putea transforma HoloLens dintr-o chestie abstracta intr-un produs cu un public potential de zeci de milioane de oameni dornici sa il cumpere. Dar Microsoft a spus NU!

Desi propunerea pentru aplicatia HoloLens de League of Legends este de 5 ori mai populara ca orice alta idee, Microsoft a decis sa nu respecte alegerea publicului.

Motivul pentru care compania a dat cu piciorul unui viitor stralucitor in eSports pentru HoloLens  este ca nu poate oferi acces de tip Open Source la codul aplicatiei, deoarece ar fi construita folosind poprietatea intelectuala a unei alte companii.

Desigur, ar putea pur si simplu sa faca aplicatia si atat, iar cea mai mare parte dintre cei care au votat s-ar multumi cu asta, dar se pare ca nu se va intampla. Astfel, limitarile lui HoloLens incep sa isi faca aparitia, si nu prea au legatura cu hardware-ul, ci cu copyright.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close