GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Microsoft promite să repare Windows Store

Dacă sunteți un fan al jocurilor produse de către Microsoft pentru PC, toate șase, atunci probabil ați avut ocazia să folosiți Windows Store. Nu de alta, dar nu puteți accesa acele jocuri altfel.

Majoritatea celor care l-au folosit au ajuns la concluzia că nu prea este un serviciu de distribuție digitală grozav. Până și Microsoft recunoaște asta, și promite că va repara problema. Desigur, Microsoft tot promite că va repara problema în general de câteva decenii, dar de această dată poate chiar se va întâmpla, deoarece promisiunea nu este făcută de aceeași oameni care sunt responsabil pentru starea în care se află în acest moment serviciul.

Phil Spencer este de la o vreme nu doar căpetenia componentei de Xbox a companiei, dar a cam tot ce ține de jocuri, iar în ultimul timp asta include și Windows Store. În cadrul evenimentului XO18, acesta a declarat că este conștient de părerea publicului despre serviciul de distribuție digitală, și că va lua un rol mai mare în ceea ce privește dirijarea dezvoltării sale către o formă mai bună. Una care este gândită pentru gameri.

Nu este clar când exact se va întâmpla asta, dar poate va avea loc înainte de lansarea următoarelor jocuri ale recent achiziționatelor studiouri Obsidian și InXile. Nu de alta, dar InXile a emis o declarație prin care a exprimat foarte clar că studioul habar nu are dacă va mai avea posibilitatea să vândă jocuri prin GOG dincolo de Wasteland 3.inxile gog

[Kit Guru]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button