PC&Consoles

Microsoft promite download-uri de jocuri mai inteligente pentru Xbox One

Din moment ce locuiți prin România, nu prea știți ce înseamnă o viteză groaznică de download, decât dacă vă amintiți internetul înainte de 2007. Motiv pentru care descărcarea unui joc de pe internet nu vă dă probleme, dar în alte meleaguri este.

Din acest motiv, Microsoft anunță că va implementa un nou sistem de download pentru platforma Xbox One. Acest nou sistem va permite jocurilor să fie partiționate în mod inteligent în funcție de ce are nevoie utilizatorul. Spre exemplu, nu va descărca texturi 4K pentru varianta de Xbox One care nu suportă asta, sau traduceri în limbi pe care utilizatorul nu le va folosi.

Poate acest opțiuni nu vi se par prea ciudate, din moment ce multe jocuri de PC deja au astfel de opțiuni. Nu de alta, dar mereu trebuie să descărcăm separat texturile de 4K, fiindcă nu erau suportate de console.

Dar sistemul va merge mai departe, permițând descărcare doar a modurilor care chiar sunt jucate. Când asta se va întâmpla cu jocurile Call of Duty sau Battlefield, probabil vom asista la eliminarea completă a campaniilor, din moment ce prea puțini oameni le vor descărca în primul rând.

Acest sistem nu are încă o dată de lansare, ar fi o șansă să fie disponibil simultan cu lansarea lui Xbox One X. Desigur, vorbim de compania care nu te lăsa ca standard să accesezi fișierele jocurilor pe care le descărcai de pe Windows Store, deși aveau drepturi de administrator și tot informai folderul că tu chiar ești proprietarul PC-ului.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button