PCȘtiri ITTECH

Microsoft pregătește un dispozitiv cu două ecrane

Microsoft lucrează de câțiva ani la un dispozitiv portabil ce înglobează două ecrane. A început cu acea minciună numită Courier, a continuat cu zvonuri despre un telefon numit Andromeda, iar în curând pare că va scoate pe piață ceva numit Surface Centaurus.

Nu este vorba de un telefon, ca în cazul lui Andromeda. Ci de un dispozitiv de dimensiune mai mare, ideea fiind că poți face mai ușor aplicații utile pentru ceva cu un afișaj (sau două în acest caz) la care nu trebuie să te uiți cu lupa. Zvonurile din ultima vreme sugerează că acest dispozitiv va fi disponibil chiar din această toamnă, ceea ce s-ar potrivi cu tendința curentă a industriei. Cu siguranță nu va fi ieftin, din moment ce două ecrane tactile, în special dacă sunt de calitate bună, tind să ridice prețul cam oricărui dispozitiv, chiar și în cazul în care nu vorbim despre afișaje pliabile.

În acest moment există speculații că Surface Centaurus va fi acompaniat de un stylus flexibil, pentru care Microsoft are un brevet de câțiva ani, ce poate fi conectat la un modul audio și transformat într-un headset. Compania încă nu a făcut un anunț oficial despre acest produs. Cert este că încearcă de mai bine de un deceniu să lanseze așa ceva pe piață, iar anul acesta ar putea fi foarte aproape de a-și atinge obiectivul.

[Digital Trends]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button