PC

Microsoft pregateste o surpriza majora odata cu lansarea Windows 10!

Microsoft vrea să se asigure că totul merge perfect la lansarea lui Windows 10, așa că acum, cu doar câteva zile înainte de lansare ne anunță că va exista un reprezentatnt al companiei în magazine, ce se va ocupa la momentul lansării de asistență gratuită pentru cei care au nevoie de îndrumare în realizarea upgrade-ului.

Tot în aceleași magazine vor exista și stații unde curioșii vor putea încerca Windows 10, în cazul în care ezită cu privire la instalarea noului sistem de operare pe PC-urile personale.  De curând, Microsoft a anunțat că pe 29 iulie, Windows 10 va ajunge la 5 milioane de utilizatori care au luat parte la beta test, urmând să fie distribuit la cât mai multe persoane dupa aceea.

Deși cred că toată lumea știe, e bine de menționat faptul că noul sistem de operare va fi oferit gratuit în decursul primului an de la lansare pentru toți utilizatorii de Windows 7 sau 8. În cazul în care nu v-ați rezervat deja o copie, vă sfătuiesc să o faceți cât mai repede, pentru a putea lua parte la marele eveniment de upgrade. Dacă sunteți totuși indeciși, vă puteți alătura celor care au rezervat deja o copie, având posibilitatea să treceți la Windows 10 mai târziu. De mentionat totusi ca acest tip de asistenta este limitat, dupa spusele Microsoft, doar la teritoriul SUA, dar este foarte posibil sa avem parte de un tratament similar si in Europa.

Articole asemanatoare

Back to top button