PCȘtiri ITTECH

Microsoft pregătește noul update pentru Windows 10 pentru luna octombrie

Microsoft a dezvăluit numele și data de lansare pentru următoarea actualizare a lui Windows 10. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare vine în mai puțin de o lună și se numește Windows 10 octombrie 2018 Update, cunoscută și sub numele de Redstone 5.

Microsoft a declarat că noua versiune a sistemului de operare va „aduce noi caracteristici și îmbunătățiri”, deși nu știm încă multe lucruri despre aceste schimbări. Singurul lucru pe care l-a împărtășit Microsoft este că ne putem aștepta la un instrument numit Shared Clipboard, care vă permite să partajați articole pe mai multe dispozitive și o nouă versiune a aplicației Notepad.

Microsoft a spus că va dezvălui detalii suplimentare pe măsură ce ne apropiem de data de lansare, ceea ce înseamnă că nu mai e mult timp până când compania va oferi noi informații. Ne așteptăm să aflăm mai multe cândva în această lună. Insiderii ar trebui să primească accesul la noua actualizare în curând.

Microsoft a declarat:

Cu această actualizare, vom aduce noi caracteristici și îmbunătățiri la aproape 700 de milioane de dispozitive care rulează Windows 10, care îi ajută pe oameni să profite la maximum de timpul lor. Vom dezvălui mai multe detalii despre actualizare în următoarele săptămâni.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button