Tech&ITPC

Microsoft PowerToys a lansat versiunea 0.60. Ce aduce nou?

Dacă ești pasionat de personalizarea și extinderea funcțiilor Windows, numele de PowerToys ar trebui să îți fie deja familiar. Suita de la Microsoft cuprinde unelte precum Always On Top, ce te lasă să alegi o fereastră ce va fi tot timpul „la vedere” sau Color Picker, care te ajută să afli cu exactitate ce culoare este utilizată în orice punct din imaginile afișate pe monitor.

Cea mai nouă versiune a suitei Microsoft PowerToys, 0.60, aduce câteva îmbunătățiri interesante. Utilizatorii de Windows 11 sunt cei mai câștigați: funcțiile PowerRename și Image Resizer sunt acum prezente în noul meniu click dreapta din cea mai nouă variantă a sistemului de operare. Asta ar trebui să ușureze semnificativ accesul la cele două unelte, pentru că se sare peste pasul în care trebuia să dai click pe Show more Options. Tot pentru Windows 11, funcția Always on Top a fost cosmetizată ușor: chenarul care evidențiază fereastra fixată are acum marginile rotunjite, la fel ca și fereastra în sine.

Trecând la modificări generale, suita include acum și un plug-in al funcției PowerToys Run pentru Microsoft OneNote, iar FancyZones utilizează o nouă tehnică de identificare a diferitelor zone de pe desktop, care crește stabilitatea funcției și scade șansele ca zonele setate să se reseteze. Lista de modificări și îmbunătățiri este, desigur, mult mai mare. Dacă vrei să o studiezi sau să descarci PowerToys 0.60, vei găsi tot ce îți este necesar pe pagina de GitHub a aplicației.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button