MORE

Microsoft planuieste un Premium Windows Phone!

Una dintre cele mai mari suferinte ale devotatior telefoanelor Windows este lipsa unui Premium Windows Phone. Cum ai putea fi un fan inrait, cand majoritatea echipamentelor… se rezuma doar la elementele de baza?!

In sfarsit insa se pare ca Microsoft incepe sa se ocupe de… viteza! Si Unleash the Phones inteleg ca echipa din Redmond lucreaza la telefoane Windows 10 numite Cityman si Talkman, legate de handset-urile Nokia. Ambele vor fi foarte puternice cu ecrane Quad HD, 3GB RAM, camere de 20 megapixeli in spate si 5 megapixel in fata si 32GB memorie. Aceste specificatii se vor mula perfect pe marimea a ecranului. Talkman va fi un model mediu, cu un display de 5.2 inch si un procesor six-core (cel mai probabil Snapdrgon 808 care se gaseste si pe LG G4), in vreme ce CItyman va avea un ecran de 5.7 inch si un chip octa-core (posibil Snapdragon 810).

Nu sunt prea multe detalii despre ce este special la aceste noi jucarii, desi ele ar trebui sa aiba niste asi in maneca. Ambele vor avea three-tone camera flashes (teoretic mult mai „corecte” decat cele two-tone ale rivalilor) si Cityman va primi accesorii care sa profite de Windows 10 pentru telefoane. Daca vor fi capabile sa faca asta, ramane insa de vazut, deoarece daca rapoartele sunt corecte, nu le vom gasi pe raft prea curand. Aceste aparate sunt strans legate de Windows 10, care nu va ajunge pe telefoane decat dupa ce este lansata versiunea pentru PC, in vara aceasta.

Sursa

Articole asemanatoare

Back to top button