MORE

Microsoft permite companiilor sa cumpere dispozitive Surface in rate

Intr-un efort de-a populariza seria de dispozitive Surface pentru companii, Microsoft a dezvaluit un nou mod prin care acestea pot fi achizitionate in masa.

In loc sa fie cumparate la pret intreg, bucata cu bucata, toate dispozitivele de acest tip, de la Surface 3 pana la Surface Book, pot fi cumparate de o companie platind in fiecare luna pentru ele. Nu este un contract de leasing, din pacate, ci unul de cumparare in rate. Asta inseamna ca daca o companie decide sa treaca la tehnologie mai nou, va trebui sa cumpere iarasi alte dispozitive, dupa ce termina sa le achite pe cele curente.

Preturile pentru care pot fi achizitionate dispozitivele incep de la 33 de dolari pe luna timp de 30 de luni, pentru Surface 3 cu un procesor Atom, si ajung pana la 221 de dolari pe luna timp de 18 luni, pentru un Surface Book. Daca ar fi sa calculati, pretul total al acestora este chiar foarte mare cand sunt cumparate prin aceasta metoda.

Desigur, fiind un plan de achizitie dedicat companiilor, nu prea ar fi probleme chiar atat de mari costul suplimentar, din moment ce este inclus service, cu reparatie si inlocuire gratuita in cazul accidentelor. Momentan aceasta oferta pare a fi valabila doar pentru SUA.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button