PCȘtiri ITTECH

Microsoft Paint va rămâne pe Windows și în următoarea versiune

Fanii Microsoft Paint din întreaga lume pot respira ușurați (cel puțin momentan), deoarece Microsoft a decis să-i amâne execuția, cel puțin în ce privește viitoarea iterație de Windows 10, versiunea 1903.

Odată cu lansarea actualizării Windows 10 Fall Creator’s Update în iulie 2017, Microsoft a anunțat că aplicația clasică Windows Paint va fi depreciată și, în cele din urmă, eliminată în versiuni ulterioare. Ca înlocuitor, Microsoft a promovat aplicația Paint 3D, dar pentru cei care doresc versiunea clasică, aceasta ar deveni o aplicație disponibilă în Microsoft Store.

De atunci, versiunile ulterioare ale lui Windows 10 au continuat să furnizeze în continuare acest program, dar Microsoft a adăugat un buton „Product alert”, care, atunci când este apăsat, afișează mesajul că „Paint se va muta curând în Microsoft Store„, unde va fi în continuare gratuit.

În ultimele luni, butonul Product alert a lipsit din variantele de Windows 10 Insider pentru versiunea 1903.

Când a fost întrebat despre acest lucru pe Twitter, managerul principal Microsoft, Brandon LeBlanc, a declarat că aplicația va fi inclusă momentan în versiunea 1903 a lui Windows 10.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button