MORE

Microsoft ofera compensatii pentru pana de Skype de luna trecuta

Luna trecuta, inainte de marea cadere de Facebook ce a doborat societatea, Skype a fost nefunctional pentru aproape o zi intreaga, lasand multi utilizatori intreband oamenii din lista de contacte daca le pot vedea mesajele, desi apar offline.

Caderea serviciului a fost provocata de un update mai mare ca de obicei pe care l-a implementat Microsoft si pe care unele variante de Skype nu l-au putut digera. Ca urmare deconectau utilizatorii. Cand acestia au incercat sa se reconecteze, au facut-o in masa, ducand la prabusirea seviciilor gratuite. Varianta dedicata a afacerilor a lui Skype nu a fost afectata.

Drept compensatie pentru acest incident, Microsoft va adauga in urmatoarele zile cate 20 de minute de apeluri gratuite, care vor fi valabile pentru 60 de companii telefonie fixa si 8 mobile. Care sunt aceste companii nu s-a mentionat inca, posibil sa fie si cateva din regiunea noastra, din moment ce oferta este valabila la nivel mondial. Aceste minute sunt disponibile pe parcursul a 7 zile.

Momentan, inca nu au fost adaugate minutele, asa ca nu are rost sa va uitati chiar acum, dar stati cu ochii pe contul vostru de Skype, si pe e-mail, pentru ca veti fi instiintati cand aceasta promotie va intra in efect.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button