MORE

Microsoft nu vrea un Xbox One.Five

Cu dezvaluirea ca Sony pregateste un succesor pentru Playstation 4, care va rula jocuri intr-o rezolutie mai buna, era de asteptat ca Microsoft sa faca un anunt similar, din moment ce platforma nu se descurca tocmai bine la performanta generala.

Totusi, se pare ca asta nu se va intampla, iar compania nu prea are de gand sa faca un Xbox One.Five sau Xbox 3.5 sau Xboner. Intr-un interviu recent, Phil Spencer, sef al diviziei de Xbox, a declarat ca nu este un fan al acestei idei.

„Nu sunt un mare fan al unui Xbox One si jumatate. Daca vom progresa mai departe, vreau sa mergem pe numere mari. Pentru noi, cutia noastra se descurca bine, functioneaza bine, este fiabila, serverele merg bine. Daca vom merge mai departe cu orice, vreau sa fie o schimbare foarte substantiala pentru public, un upgrade.”

In cazul in care Microsoft nu pregateste un succesor intermediar pentru Xbox One, iar Sony va lansa unul care sa aiba performanta sporita, care poate chiar va atinge standardul de 1080@60, atunci Microsoft va avea ceva probleme.

Xbox One oricum nu o duce chiar atat de bine la vanzari, compania ajungand in situatia in care refuza sa mai ofere detalii pentru numarul de unitati vandute. Sony avea deja un avantaj de 17 milioane de unitati la sfarsitul anului trecut, conform Electronic Arts.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button