MORE

Microsoft nu vrea sa renuntati la Edge!

In momentul de fata putem spune ca razboiul dintre browsere nu s-a terminat, deoarece fiecare dezvoltator isi doreste o felie din ce in ce mai mare din placinta si niscaiva mai multa faima. Unul dintre cele mai noi browsere intrate in acest razboi il reprezinta Edge care a venit la pacheta odata cu sistemul de operare Windows 10.

In momentul de fata Microsoft incearca sa creasca gradul de retentie pentru Windows 10 la peste un miliard de terminale. Intr-un nou update pe care sistemul de operare l-a primit, daca incerci sa schimbi browser-ul default o sa fii intampinat de un mesaj care te roaga cu ochisori de catelusi sa dai o sansa lui Edge si sa nu il schimbi cu alt browser.

Pe internet s-au tot facut glume pe seama lui Edge cum ca ar fi mai degraba Internet Explorer deghizat, asa ca am pentru voi o imagine reprezentativa:

Edge

Lasand gluma la o parte, pana in acest moment Edge a primit destul de multe recenzii pozitive, uneori mai bune decat Chrome, cu momentele sale in care e in stare sa iti manance tot RAM-ul in cazul in care il nazareste „pohta”. Google chiar trebuie sa il invete sa se obisnuiasca cu 3 mese pe zi ca restul browserelor.

[THN]

Articole asemanatoare

Back to top button