GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Microsoft nu va majora prețul abonamentului Xbox Live Gold

Microsoft a primit ceva publicitate negativă zilele trecute după ce a anunțat o majorare a prețului pentru abonamentul Xbox Live Gold. Dacă ar fi respectat planul, compania aproape că ar fi dublat prețul pentru un an de abonament. După reacția fanilor din toată lumea însă, Microsoft a decis că prețul va rămâne același ca și până acum. În plus, se pare că și Xbox merge pe urmele Playstation și va oferi acces la gameplay online gratuit pentru titlurile free-to-play.

Dacă până acum aveai nevoie de un abonament Xbox Live Gold ca să te poți juca Fortnite sau Apex Legends, de acum nu vei mai fi nevoit să plătești. Pare că până la urmă o masă mare de fani supărați poate schimba decizia unei companii precum Microsoft, care s-a grăbit să calmeze spiritele prin intermediul unei postări pe blogul oficial.

Aceste întâmplări vin după ce Xbox Game Pass a însemnat un succes imens pentru divizia de gaming de la Microsoft. Compania chiar a combinat cele două servicii, astfel opțiunea Ultimate din cadrul Game Pass include și Xbox Live Gold. De aici se poate să fi venit și decizia de a scumpi abonamentul pentru online, îndemnând fanii să cumpere pachetul complet cu jocuri.

Este bine să vedem însă că măsurile nu au fost aplicate. În timp ce Game Pass este o soluție foarte bună pentru mulți gameri, unii pur și simplu nu sunt interesați și ar fi fost afectați în mod direct de o majorare de preț a lui Xbox Live Gold. Între timp, sper în continuare ca Microsoft să înțeleagă că și România este o piață mare de gaming și să ne acorde ceva atenție.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button