MORE

Microsoft inverseaza limitarea OneDrive, pe jumatate

Luna trecuta, Microsoft anunta ca nu prea a inteles ce inseamna cuvantul „nelimitat”, si ca urmare de anul viitor sa intre in vigoare o reducere drastica a spatiului de stocare de pe OneDrive. Conturile nelimitate dispar, cei cu 15GB raman doar cu 5, iar bonusul de 15GB pentru stocarea de poze este suspendat.

Decizia luata de Microsoft a fost una foarte nepopulara, in mare parte pentru ca literalmente nici un alt serviciu de cloud hosting, care face reclame constante despre cum iti ofera spatiu sa pui totul in nor, nu incearca in mod activ sa isi descurajeze utilizatorii si sa ii oblige sa apeleze la alte solutii pentru a-si stoca fisierele.

Pentru utilizatorii noi nu se mai poate face nimic, Microsoft ramanand ferm  convins ca noua limita de 5GB este decizia corecta, insa cei care au deja conturi au sansa sa isi pastreze cei 15GB de spatiu si 15GB pentru poze. Nu de alta, dar probabil si-ar lua cu totii talpasita la Google.

Microsoft ofera acum optiunea de a ocoli limitarile care vor fi implementate in OneDrive de anul viitor. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe acest link in timp ce sunteti conectat la contul vostru Microsoft si sa apasati butonul de „Keep your free storage”.

Dupa ce faceti asta, noile limite care intra in vigoare anul viitor nu va vor afecta, si puteti sa folositi OneDrive mai departe, aproape de parca Microsoft nu ar fi luat o decizie groaznica.

Nu era specificat daca cei care aveau anterior spatiu nelimitat isi vor putea pastra spatiul nelimitat sau daca va fi doar „nelimitat” pe intelesul definit de Microsoft.

[PCPer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button