PCTECHTech&IT

Microsoft lansează Windows 1.11… dar nu este ce speram să fie

De câteva zile, Microsoft tot dă semne că pregătește ceva pentru prima variantă a lui Windows. Poate o re-lansare a sa sub forma Open Source. Poate abandonarea lui Windows 10 în favoarea unui sistem de operare cu update-uri mai stabile/inexistente. Poate o trăznaie promoțională pentru un seria de pe Netflix ce a fost lansat deja de o săptămână.

Dacă ați ghicit ultima variantă, atunci probabil aveți în ADN-ul vostru un zeu al marketingului. Windows 1.11 este o aplicație ce s-a ivit recent pe Microsoft Store, ce seamănă la prima vedere cu vechiul sistem de operare, însă este de câteva sute de ori mai mare.

De asemenea, nu prea este un sistem de operare, ci o reclamă la serialul Stranger Things, de pe Netflix. Nu vă pot spune exact cât creativ sau de interesantă poate fi această născocire a celor de la Microsoft, din moment ce nu îmi apare butonul de instalare în Microsoft Store. Poate voi aveți ceva mai mult noroc, sau interes.

Asocierea dintre serial și sistemul de operare este cam greu de înțeles, din moment ce personajele din Stranger Things nu prea folosesc calculatoare.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button