PC

Microsoft lansează Surface Book 2

Microsoft a lansat o nouă versiune pentru gama de vârf a laptopurilor sale, Surface Book 2. Noul dispozitiv vine cu actualizări la capitolul design, specificații, conectivitate, durată a bateriei îmbunătățită, și este acum disponibil în 2 dimensiuni.

În cea mai mare parte, Surface Book 2 arată similar predecesorului său, cu un ecran-tabletă cu propriul procesor și baterie, care poate fi cuplată la tastatură în ambele sensuri, pentru și mai multă performanță și durată a bateriei. Design-ul a fost îmbunătățit pe alocuri, cum ar fi modul în care funcționează balamalele și tastatura, varianta nouă fiind îmbunătățită față de cea anterioară.

Cel mai important este că Surface Book 2 vine în două mărimi, 13,5 inch și 15 inch. Modelul mai mic are o rezoluție de 3000×2000, iar cel mai mare are 3240×2160, ambele având ecran tactil și fiind compatibile cu noile Surface Pen și Surface Dial. Modelul de 15 inch are fante de ventilație de-a lungul display-ului pentru ventilatoare, în timp ce modelul de 13,5 inch are răcire pasivă.

Ambele modele vin în versiuni cu procesoare atât din generația a șaptea Kaby Lake cât și din generația a opta Coffee Lake. i5-7300U de pe versiunea de 13,5 inch este Kaby Lake, dar există varianta i7-8650U atât pentru modelul de 13 inch cât și pentru cel de 15 inch, aceasta fiind de altfel și singura variantă pentru modelul de 15 inch.

În ceea ce privește grafica, modelul de 13,5 inch poate fi dotat cu Intel HD Graphics 620 (în cazul Kaby Lake), Intel UHD Graphics 620 (pentru Coffee Lake) sau varianta dedicată NVIDIA GeForce GTX 1050 de 2 GB. Pentru modelul de 15 inch aveți de ales între Intel UHD Graphics 620 sau NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB).

Ambele modele au ca opțiuni de stocare SSD-uri de 256 GB, 512 GB sau 1 TB, putând fi dotate cu o memorie RAM de 8 GB sau 16 GB LPDDR3.

Pe partea de conectivitate, cele două laptopuri au 2 porturi USB-A 3.0, un port USB-C, un slot SD, conector audio jack și conectorul proprietar Surface. Aceste laptopuri nu oferă suport Thunderbolt.

Microsoft susține că durata de viață a bateriei din cele două laptopuri este îmbunătățită, putând reda 17 ore de conținut video cu tastatura atașată și 5 în modul tabletă.

Prețul pornește de la 1499 dolari pentru modelul de 13,5 inch, și 2499 dolari pentru modelul de 15 inch. Surface Book 2 va fi disponibil pentru precomandă începând cu 9 noiembrie, iar livrările vor începe pe 16 noiembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button