GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Microsoft își cere iertare

A crezut că „gameplay” înseamnă altceva

Săptămâna trecută am avut parte de o grămadă de clipuri noi din diverse jocuri ce vor sosi la un moment pentru noua consolă Xbox Series X. Clipuri ce nu aveau tocmai pe cât de mult gameplay se aștepta lumea să vadă de la un eveniment descris ca fiind unul la care vom vedea gameplay. Mai ales că erau promisiuni că vom vedea gameplay din Assassin’s Cred Valhalla acolo, iar ce am primit nu a fost tocmai asta.

Reacția publicului nu a fost tocmai pozitivă, prezentarea cu pricina primind peste 30 de mii de dislike-uri pe Youtube. Lumea, evident, se aștepta la mai mult gameplay și mai puțin trailer.

Drept răspuns, Aaron Greenberg, general manager al diviziei de marketing pentru Xbox Games de la Microsoft, a declarat că au fost ridicate niște așteptări incorecte prin modul în care prezentarea a fost anunțată. Dacă nu s-ar fi pomenit detalii precum „gameplay”, nu ar fi fost nici o problemă.

Câteva scuze au venit și de la Ashraf Ismail, directorul lui AC Valhalla, ce a clarificat că vom vedea la un moment gameplay detaliat din joc, dar că vom avea parte de o campanie de marketing lungă. Ca urmare, vom avea parte de firimituri numeroase din joc până ce va fi lansat.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button