Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Microsoft își bate joc de Apple

/
/
/

Mai țineți minte reclamele cu Mac vs PC? Ce amuzante erau, fiind adese paralele cu realitatea. Apple a renunțat la ele după ce și-a dat seama că poate domina segmentul mobil, dar acum că a început să producă propriile toaster-frigidere, a venit timpul pentru un nou război.

Apple a realizat o nouă reclamă, prin care a decis să compare noile sale tablete iPad Pro, care au tastaturi, cu PC-uri, punând întrebarea ”Ce este un computer?”

https://youtu.be/1zPYW6Ipgok

Microsoft a decis să răspundă cu propria reclamă, în are Siri sărbătorește că are o tastatură și acum este un PC, iar Cortana o ia la bani mărunți despre alte caracteristici ale unui PC sau ale unei tablete Surface Pro, cum ar fi puterea de calcul, aplicațiile de desktop, porturile, trackpad-ul și tot așa.

https://youtu.be/o_QWuyX8U18

Cu siguranță Apple va da o replică în curând, din moment ce marketingul celor două companii este pe undeva pe la nivelul unor copii de 12 ani.

[The Next Web]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

7 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar