MORE

Microsoft își bate joc de Apple

Mai țineți minte reclamele cu Mac vs PC? Ce amuzante erau, fiind adese paralele cu realitatea. Apple a renunțat la ele după ce și-a dat seama că poate domina segmentul mobil, dar acum că a început să producă propriile toaster-frigidere, a venit timpul pentru un nou război.

Apple a realizat o nouă reclamă, prin care a decis să compare noile sale tablete iPad Pro, care au tastaturi, cu PC-uri, punând întrebarea ”Ce este un computer?”

https://youtu.be/1zPYW6Ipgok

Microsoft a decis să răspundă cu propria reclamă, în are Siri sărbătorește că are o tastatură și acum este un PC, iar Cortana o ia la bani mărunți despre alte caracteristici ale unui PC sau ale unei tablete Surface Pro, cum ar fi puterea de calcul, aplicațiile de desktop, porturile, trackpad-ul și tot așa.

https://youtu.be/o_QWuyX8U18

Cu siguranță Apple va da o replică în curând, din moment ce marketingul celor două companii este pe undeva pe la nivelul unor copii de 12 ani.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Preturile sunt comparabile: Surface Pro 4 $899 si iPad Pro $799…dai $100 in plus dar primesti PEN-ul cadou si chiar ai un calculator nu o jucarie cu tastatura

  2. Suface: „So you said you’re a computer, that means you’re running OS X, not iOS, right?”
    iPad: „Like I said, I have a keyboard”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button