MORE

Microsoft invinge Apple

Seara trecuta, Microsoft a organizat un eveniment prin care a dezvaluit o varietate de dispozitive noi, precum noul Surface Pro, iar cei care sunt la curent cu disputele dintre Microsoft si Apple au avut parte de un moment excelent de comedie.

Dar mai intai, ceva context. In anul 2012, Tim Cook, CEO Apple, a declarat ca Surface nu este o idee prea buna, deoarece ar avea prea multe compromisuri incercarea de a crea un dispozitiv care sa functioneze atat ca tableta, cat si ca laptop. Convergenta nu isi avea rostul.

In cuvintele sale „Poti face o convergenta intre un toaster si un frigider, dar stii, acele lucruri probabil nu vor fi pe placul nimanui.”

Declaratia s-a intors sa il bantuie, atat pentru ca Apple a lansat anul acesta propria tableta cu tendinte de laptop, cat si pentru ca la prezentarea Microsoft de seara trecuta, pe marele ecran, in vederea publicului intreg, a fost afisat un model 3D al unui toaster combinat cu frigider.

Imaginea era in proximitatea declaratiei ca Microsoft a creat acest segment de piata, generand miliarde de dolari in venit cu ultimele iteratii de Surface. Incidentul a devenit deja un meme pe internet.

Toaster-Frigiderul s-a dovedit a fi un succes atat de mare, incat Apple a inceput sa produca propria marca de toaster-frigidere, Tim Cook vazand in cele din urma utilitatea lor.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button