MORE

Microsoft inceteaza suportul pentru Internet Explorer 8, 9 si 10

Pentru cei 5 oameni din tara care inca mai folosesc in mod serios Internet Explorer 8, 9 si 10, am o veste proasta. Microsoft anunta ca din ziua de 12 ianuarie va inceta sa mai suporte in vreun fel aceste variante ale browserului de internet.

Aceste editii de Internet Explorer nu vor mai primi update-uri de securitate de nici un fel, ceea ce inseamna ca se vor ivi inevitabile probleme de securitate in urmatoarele luni pentru care nu se vor dezvolta solutii. Riscul de a da peste malware care sa strice PC-ul vostru va creste drastic.

Cei care vor sa evite astfel de probleme pot sa faca doua lucruri. Fie sa nu mai foloseasca Internet Explorer, ca restul lumii, si sa treaca la Chrome, Opera, Vivaldi, Firefox, Pale Moon si oricare dintre celelalte zeci de browsere gratuite disponibile pe net. Sau, daca prefera sa ramana in ecosistemul Microsoft, sa treaca la Internet Explorer 11 si succesorul sau, Internet Explorer 12  Edge Browser.

Ar fi oricum timpul sa treceti la un alt browser, din moment ce aceste variante de Internet Explorer sunt vechi de 7, 5 si respectiv 4 ani de zile. Nu e de parca vorbim de procesoare sau placi video aici, unde progresul tehnologic a fost mult mai lent.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button