MORE

Windows 10 „imprumuta” gesturile multitouch din OS X

Asa cum puteti intelege si din titlu, in versiunea 10 a Windows, Microsoft adauga intr-un final gesturi multitouch sistemului de operare. Folosesc pe OS X aceste gesturi de ani de zile si acestea fac navigarea prin ferestre si desktop-uri foarte usoara si le poti valorifica in mod corect doar dupa ce le folosesti si te obisnuiesti cu ele. Evident, in Windows 10 gesturile sunt putin diferite, insa ideea de baza e aceeasi. Binteinteles, cred ca in aceasta situatie se poate apela la ce numim noi „hater-eala”, insa ce-ar fi sa lasam lucrurile rautacioase la o parte (din ambele tabere) si sa ne bucuram de avantajele avansului tehnologic 🙂

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Sorry to burst your bubble, dar am gesturile astea pe windows 8/8.1 pe asus, prin aplicatia lor de multitouch gesture. Pun pariu ca mai sunt si alte companii care au asemanator… Si it’s not copying Apple, it’s about seeing what people really need and what the industry really uses.

  2. Sorry to burst your bubble, dar am gesturile astea pe windows 8/8.1 pe asus, prin aplicatia lor de multitouch gesture. Pun pariu ca mai sunt si alte companii care au asemanator… So it’s not copying Apple, it’s about seeing what people really need and what the industry really uses.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button