Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Microsoft identifică o problemă în Windows 10 care face jocurile să meargă mai greu

/
/
/
img

În cazul în care ați avut cumva senzația că de la Creators Update al lui Windows 10 jocurile merg ceva mai lent sau mai bizar, nu pare a fi doar imaginația voastră.

Microsoft anunță că a identificat o problemă ce chiar poate provoca probleme de performanță în jocuri . Aceasta este reparabilă și chiar a fost, în varianta 16273 care se află acum în acest moment în testare, pentru cei care fac parte din programul Insider.

Merită menționat că problema de performanță cu pricina nu a fost tocmai întâlnită la orice sistem, așa că probabil nu va aduce îmbunătățiri pentru toată lumea. Totuși, este un semn îmbucurător că Microsoft a depus efort pentru a rezolva această dificultate.

În acest ritm poate vom primi update-uri ce vor rezolva și alte probleme minore ale lui Windows 10, cum ar fi faptul că tot este o dezamăgire să folosești sistemul de operare pe un sistem cu monitoare multiple și să te aștepți ca lucruri precum ordonarea ferestrelor per monitor să fie o chestie la care Microsoft s-a fi gândit. Aș pomeni iarăși pixelul de blocare din colț, dar probabil este deja o referi la el în fiecare știre despre Windows 10 de pe site.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Salut!

    Problema pe care o întâmpin în windows 10 este intervalul de schimbare a wallpaper-ului. Este setat la o zi dar se schimbă mult mai rapid. Există vreo soluție?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar