PC

Microsoft identifică o problemă în Windows 10 care face jocurile să meargă mai greu

În cazul în care ați avut cumva senzația că de la Creators Update al lui Windows 10 jocurile merg ceva mai lent sau mai bizar, nu pare a fi doar imaginația voastră.

Microsoft anunță că a identificat o problemă ce chiar poate provoca probleme de performanță în jocuri . Aceasta este reparabilă și chiar a fost, în varianta 16273 care se află acum în acest moment în testare, pentru cei care fac parte din programul Insider.

Merită menționat că problema de performanță cu pricina nu a fost tocmai întâlnită la orice sistem, așa că probabil nu va aduce îmbunătățiri pentru toată lumea. Totuși, este un semn îmbucurător că Microsoft a depus efort pentru a rezolva această dificultate.

În acest ritm poate vom primi update-uri ce vor rezolva și alte probleme minore ale lui Windows 10, cum ar fi faptul că tot este o dezamăgire să folosești sistemul de operare pe un sistem cu monitoare multiple și să te aștepți ca lucruri precum ordonarea ferestrelor per monitor să fie o chestie la care Microsoft s-a fi gândit. Aș pomeni iarăși pixelul de blocare din colț, dar probabil este deja o referi la el în fiecare știre despre Windows 10 de pe site.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Salut!

    Problema pe care o întâmpin în windows 10 este intervalul de schimbare a wallpaper-ului. Este setat la o zi dar se schimbă mult mai rapid. Există vreo soluție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button