PC&ConsolesGaming

Microsoft aduce jocurile de pe Xbox Game Pass pe GeForce NOW

Microsoft, gigantul tech pe care îl cunoaștem atât de bine, plănuiește să aducă titlurile PC Game Pass pe serviciul de streaming Nvidia GeForce NOW. Această veste a fost anunțată de Sarah Bond, șefa Creator Experience Xbox, la un eveniment media secret în Los Angeles. În curând te vei bucura de colecția întreagă de jocuri de pe PC Game Pass pe toate dispozitivele pe care GeForce NOW le suportă. Sună bine, nu-i așa?

Partea cea mai bună este că jocurile nu vor fi limitate doar la computer. Acum, PC-urile cu specificații reduse, Mac-urile, Chromebook-urile, dispozitivele mobile, televizoarele și multe altele vor fi terenul tău de joacă. Iar, conform lui Joe Skrebels, omul de top al Xbox Wire, „acest lucru va fi implementat în lunile următoare.”

Un cuvânt de precauție, însă: nu toate jocurile vor fi disponibile pentru streaming. Conform The Verge, membrii GeForce NOW vor putea juca un număr limitat de jocuri, pentru început cel puțin. Chiar și așa, acesta este un salt mare pentru gaming-ul în cloud, permițându-ți să folosești serviciul de streaming de jocuri de top al Nvidia cu performanțe de nivelul RTX 4080.

Această mișcare mare este rezultatul unui parteneriat înfloritor între Microsoft și Nvidia, aducând jocurile Xbox PC pe GeForce NOW. Microsoft a obținut un contract de 10 ani cu Nvidia la începutul acestui an pentru a licenția jocurile Xbox și PC pentru GeForce NOW. Parte a unui plan mai larg, include acces la titlurile Activision Blizzard dacă achiziția propusă de Microsoft este aprobată de unitățile de reglementare.

Această mișcare surprinzătoare a Microsoft de a oferi abonamentul său PC Game Pass pe un serviciu de gaming în cloud concurent ar putea fi cheia pentru a convinge autoritățile din UK care au preocupări legate de competiția în cloud. Și cine știe, acesta ar putea fi punctul de cotitură de care Microsoft are nevoie pentru achiziția propusă a Activision Blizzard.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button