PC&Consoles

Microsoft forteaza clientii sa redescarce un joc de 53 de GB

Jucatorii de Forza Horizon de pe PC au primit mai mult decat se asteptau. Cand Microsft si Playground Studios au postat update-ul cu masinile pentru luna ianuarie, a fost, pentru scurt timp posibila accesarea unei versiuni gresite a jocului, probabil un nou build de la developeri.

Acest incident s-a tradus practic prin redownload-ul intregului joc – cca 53 de GB, dar a creat probleme si cu salvarile din cadrul jocului. Daca iti creai un profil nou in aceasta versiune, nu putea fi accesat din nici o alta.

Intre timp, echipa Forza a dat roll-back la build-ul anterior si lucreaza la un update corect. Daca v-ati pastrat profilele din versiunile anterioare, nu ar trebui sa aveti problem cu ele, chiar daca le-ati activat in varianta gresita a jocului. Va asteapta, chiar si asa niste dureri de cap, pentru ca va trebui sa reinstalati jocul pentru a reveni la normal.

Este clar ca luna aceasta nu veti prea avea motive de bucurie, in special daca aveti limitari de trafic impuse de provider-ul vostru de internet.

Exista, totusi si o veste buna pentru jucatori. Acest release le-a tradat intentia de a introduce in joc in viitorul apropiat, printr-un add-on modele de Porsche ce includ totul de la emblematicul 550 Spyder la Cayman GTS.

[Eurogamer]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

15 comentarii

  1. Cu mica precizare ca suntem in 2016 nu 2004. 53 de GB pe fibra rds, nici macar aia cea mai puternica, ci ala de 100 iti ia undeva la.. o ora, o ora jumate.

  2. Știu că AKTA mai practica așa ceva. Acum nu știu dacă o mai face…

  3. Alex Cebuc mbs = mega biti per second, MB/s = mega BYTE per second, diferneta enorma. 1 byte = 8 biti. Deci 2 mbs defapt e viteza reala de cam 200 kiloBytes pe secunda. Adica anul 2004 RO.

  4. se referea mai degraba la aia cu net pe mobil – In spania de exemplu – iti da 1 GB sao 10 GB ;a viteza maxima, dupa care iti reduc viteza … apropo de bulangii ..!

  5. Pentru ca este exclusiv pentru xbox (ma refer fost la console). De exemplu cum este killzone care este doar pentru ps4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button