Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Microsoft forteaza clientii sa redescarce un joc de 53 de GB

/
/
/

Jucatorii de Forza Horizon de pe PC au primit mai mult decat se asteptau. Cand Microsft si Playground Studios au postat update-ul cu masinile pentru luna ianuarie, a fost, pentru scurt timp posibila accesarea unei versiuni gresite a jocului, probabil un nou build de la developeri.

Acest incident s-a tradus practic prin redownload-ul intregului joc – cca 53 de GB, dar a creat probleme si cu salvarile din cadrul jocului. Daca iti creai un profil nou in aceasta versiune, nu putea fi accesat din nici o alta.

Intre timp, echipa Forza a dat roll-back la build-ul anterior si lucreaza la un update corect. Daca v-ati pastrat profilele din versiunile anterioare, nu ar trebui sa aveti problem cu ele, chiar daca le-ati activat in varianta gresita a jocului. Va asteapta, chiar si asa niste dureri de cap, pentru ca va trebui sa reinstalati jocul pentru a reveni la normal.

Este clar ca luna aceasta nu veti prea avea motive de bucurie, in special daca aveti limitari de trafic impuse de provider-ul vostru de internet.

Exista, totusi si o veste buna pentru jucatori. Acest release le-a tradat intentia de a introduce in joc in viitorul apropiat, printr-un add-on modele de Porsche ce includ totul de la emblematicul 550 Spyder la Cayman GTS.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

15 Comments

  1. Cu mica precizare ca suntem in 2016 nu 2004. 53 de GB pe fibra rds, nici macar aia cea mai puternica, ci ala de 100 iti ia undeva la.. o ora, o ora jumate.

    • se referea mai degraba la aia cu net pe mobil — In spania de exemplu — iti da 1 GB sao 10 GB ;a viteza maxima, dupa care iti reduc viteza … apropo de bulangii ..!

    • Pentru ca este exclusiv pentru xbox (ma refer fost la console). De exemplu cum este killzone care este doar pentru ps4.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar