GamingPC&ConsolesTech&IT

Microsoft Flight Simulator apare luna viitoare

Trebuia să pun „decolează” în titlu, dar ar fi fost proteste

Visul vostru de a explora cam întreaga planetă într-un simulator aerian (mai complex ca cel din Google Maps) este pe cale să se împlinească. Microsoft Flight Simulator a primit o dată de lansare oficială, ziua de 18 august 2020.

Atunci veți avea posibilitatea ed a vă urca într-o reconstruire fidelă a unui avion și de a-l pilota prin lumea întreagă, vizitând cam toate aeroporturile posibile. Mici, mari, detaliate, minuțios reconstruite și pe alocuri populate.

Fiind vorba de un simulator de zbor autentic, sper că aveți la îndemână măcar un HOTAS, ca să nu zic de pedale, panouri de instrumente și varietatea de alte chițibușuri ce vor face experiența mai verosimilă.

Că veni vorba, din moment ce apare acum Microsoft Flight Simulator, n-ar fi timpul să primim o nouă generație de joystick-uri? De când Saitek a fost cumpărat de către Logitech, tot mă așteptam să lanseze noutăți, nu doar să schimbe culorile aparatelor existente. Tare aș vrea să văd o generație nouă de HOTAS-uri pe piață. Aveam speranțe de la cel făcut de Mad Catz pentru Star Citizen, dar compania a dat faliment în timp ce făceam review-ul unui mouse de-al lor.

[DSO Gaming]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button