GamingPC&ConsolesTech&IT

Microsoft Flight Simulator a luat prin surprindere industria

E3-ul a trecut, dar la cât de aglomerat a fost, mai sunt câteva detalii ce s-au mai rătăcit. Detalii cum ar fi promisiunea celor de la Microsoft de a reveni în domeniul simulatoarelor de zbor.

Noul Microsoft Flight Simulator a fost dezvăluit în cadrul evenimentului, iar zilele trecute s-au ivit câteva detalii foarte importante. Spre exemplu, jocul va avea suport deplin pentru dezvoltarea de conținut, atât independent cât și din partea comunității. În alte cuvinte, vom avea parte de mod-uri, dar probabil și de acele module ce sunt ocazional vândute de diverse studiouri… ocazional cu un DRM de îți vine să râzi și să plângi în același timp.

Jocul va beneficia de suport deplin pentru tot felul de opțiuni de control, indiferent dacă aveți doar un mouse și o tastatură la dispoziție, sau un sistem de zbor ce costă cât un avion adevărat… sau măcar un planor.

Mai multe informații despre Microsoft Flight Simulator cel nou vor fi disponibile în luna august. Probabil nu n-ar strica, din moment ce segmentul din industria jocurilor ce se ocupă de producția de conținut necesar pentru astfel de titluri a fost luată prin surprindere. Așa că anunțul suportului pentru conținut creat independent poate că va fi în folosul lor, fiindcă pe moment se simt de parcă au fost ignorați cu totul.

[DSO Gaming, CNBC]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button