Tech&ITPCTECH

Microsoft adauga tab-uri in File Explorer pe Windows 11

Îl folosim cu toții zi de zi, este o componentă vitală a sistemului de operare, iar odată cu Windows 11 a primit și un facelift bine-meritat. Însă File Explorer mai avea nevoie de o singură schimbare, iar după așteptări îndelungate, iat-o că vine. Microsoft va adăuga tab-uri managerului de fișiere, astfel nu vei deschide mai multe instanțe separate, ci vei putea grupa toate folderele direct într-o bară separată.

Această mutare trebuia să se întâmple acum mult timp, pe vremea când Windows 10 trebuia să primească Sets UX. Între timp, noua interfață grafică a fost aruncată la gunoi și elemente din aceasta au fost aduse în Windows 11. Iar la câteva luni după lansarea sistemului de operare, vedem sistemul de tab-uri introdus în File Explorer. Momentan nu a fost anunțat oficial, însă este disponibil pentru utilizatorii Dev Channel.

Cu această schimbare, se pare că Microsoft pregătește terenul pentru un Windows 11 2H22, prima actualizare majoră din ciclul de viață al sistemului de operare. Această noutate vine la scurt timp după ce am primit upgrade-uri masive pentru Notepad și Media Player, astfel echipa de dezvoltare din spatele lui Windows pare că acordă o atenție sporită aplicațiilor default.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button