PC&Consoles

Microsoft face Game Mode ceva mai ușor de accesat

Mai țineți minte când Microsoft a dezvăluit Game Mode, o setare care ar permite utilizatorilor să deblocheze toate resursele unui PC pentru jocuri? Știți că a fost lansat, nu?

Eh, Microsoft nu crede că știți cu siguranță, așa că îl va face ceva mai ușor de accesat. Unul din următoarele update-uri ale sistemului de operare îl v-a adăuga direct în Game Bar, de unde îl puteți activa după bunul plac, prin apăsarea unui singur buton.

Această funcție cu siguranță va fi de folos, nu de alta, dar dacă ar fi să căutați „game mode” folosind funcția de căutare de la Windows, veți fi trimis pe Bing. Chiar și dacă veți căuta „game mode” în noua variantă a lui Control Panel, numită Windows Settings, nu veți primi nici un rezultat. Dar vă asigur că este acolo, iar în curând o veți putea activa prin Game Bar.

Ce este un Game Bar? Este ce se întâmplă când apăsați pe tasta de Windows și litera G. Probabil ați dezactivat asta de mult, fiindcă tinde să își bage nasul unde nu îi fierbe oala.

Cât despre Game Mode în sine, nu prea este clar dacă funcționează în acest moment. Știm că este acolo, știm că ar trebui să facă ceva, dar dacă nu lași deschis pe fundal aplicații de care nu prea ai nevoie, face cam nimic.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button