MORE

Microsoft Edge primeste functii noi

Microsoft Edge, varianta fara palarie si stigma a lui Internet Explorer, primeste functii noi care ar trebui sa il faca mai pe placul celor care chiar folosesc un browser de internet pentru altceva decat Facebook.

Astfel, puteti gasi in Microsoft Edge in sfarsit abilitatea de-a fixa tab-urile, cu functia Pin. Stiti voi, ceva ce avea Opera acum un deceniu. Fuctia va fi utila in cazul in care vreti sa pastrati anumite lucruri in mod constant la indemana, pe care nu le puteti inchide accidental.

Mai important de atat, Microsoft Edge a primit in sfarsit suport pentru extensii, acele mici adaosuri pe care le adaugam cu totii la browser pentru a-l face mai putin iritant, cum ar fi o solutie de blocat reclame, care aparent devine din ce in ce mai necesara. Ar trebui sa va asteptati sa apara un numar din ce in ce mai mare de extensii pentru Edge in viitorul apropiat.

Acest nou update este acum disponibil pentru cei care testeaza update-urile lui Windows 10, asa ca daca v-ati inregistrat ca un Insider il aveti acum la indemana, urmand ca in curand sa fie disponibil si pentru publicul general.

[AnandTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button