TECHRSS PaginaDeMedia

Microsoft lansează noi dispozitive Surface, care vor fi echipate cu Windows 11

Ne mai despart doar vreo două săptămâni de lansarea lui Windows 11,  iar Microsoft plonjează și mai adânc în acest domeniu care îmbină hardware-ul și software-ul. Acum, în pragul lansării noului sistem de operare, Microsoft dezvăluie o importantă actualizare a portofoliului Surface. Noua gamă este dotată cu tehnologii superioare și este concepută pentru a profita din plin de ecosistemul creat de către companie. Iată ce cuprinde noua gamă:

  • O nouă abordare în ceea ce privește modelul flagship, adică noul Surface Laptop Studio;
  • Familia de dispozitive 2-în-1 este extinsă prin adăugarea în portofoliu a dispozitivului Surface Pro 8; reproiectat, a unui nou Surface Go 3 și prin actualizările la Surface Pro X;
  • Un adaos de productivitate pe două ecrane, pe mobil, cu Surface Duo 2;
  • Surface Slim Pen 2 duce scrisul pe dispozitivele digitale la nivelul următor, datorită feedback-ului haptic;
  • O serie de accesorii noi care reprezintă o viziune extinsă a realizării produselor și se axează pe problemele de sustenabilitate și incluziune;

Surface Laptop Studio

Acesta este vârful de lance al seriei. Modelul vine în întâmpinarea unui public divers, luând forma unui ultraportabil versatil cu funcții diverse. De exemplu, în modul Laptop, utilizatorii vor putea tasta mai ușor datorită îmbunătățirilor aduse la nivelul tastaturii și al touchpad-ului Precision Haptic. 

În modul Scenă, ecranul tactil PixelSense de 14,4” este adus într-un unghi  perfect pentru gaming, streaming, sau prezentări. Tastatura poate fi ascunsă, iar utilizatorii pot folosi Surface Slim Pen 2, touchpad-ul sau funcția touch. În modul Studio, utilizatorii au la dispoziție instrumentele ideale cu ajutorul cărora pot scrie, schița sau întreprinde alte activități creative. 

Microsoft Surface Laptop Studio Windows 11

În plus, Surface Slim Pen 2 se depozitează perfect în slotul de sub tastatură, unde se fixează pe suport magnetic și se încarcă, pentru un acces facil oricând este nevoie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, utilizatorii pot crea aplicații, reda videoclipuri și rula jocuri ultra-rapide, iar procesoarele Intel Core H35 de a 11-a generație și GPU NVIDIA GeForce RTX, asigură puterea necesară tuturor acestor sarcini. 

Surface Laptop Studio poate fi achiziționat la prețuri începând cu 1.599,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate. 

Surface Pro 8

Această actualizare adusă sistemului 2-în-1, dezvoltat de Microsoft, este de peste două ori mai rapid decât Pro 7, fiind echipat cu procesoare Intel Core de a 11-a generație, două porturi Thunderbolt 4 și construit pe platforma Intel Evo.  Windows 11 este preinstalat iar laptopul are o  autonomie a bateriei de până la 16 ore.

Surface Pro 8 dispune de un ecran tactil PixelSense vibrant de 13”, care se întinde de la o margine la alta a dispozitivului. Cu Dolby Vision și tehnologia adaptivă a culorilor, utilizatorii vor avea parte de o experiență de vizionare realistă și confortabilă pentru ochi.

Microsoft Surface Pro 8

Totodată, acesta include și o cameră frontală de 5 MP, o cameră 4K de 10 MP pe spate, alături de integrarea tehnologiei Dolby Atmos cu cele două microfoane tip studio în plan îndepărtat. Noua tastatură Surface Pro Signature asigură capabilități de stocare și funcția de încărcare a noului Surface Slim Pen 2, astfel încât acesta să fie mereu la îndemână și gata de utilizare. 

Surface Pro 8 poate fi achiziționat la prețuri începând cu 1099,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate. 

Surface Slim Pen 2

Cu o latență extrem de redusă, Surface Slim Pen 2 oferă control și precizie sporite, iar vârful reproiectat, mai ascuțit, asigură o mai bună precizie a scrisului sau a schițelor. 

Surface Slim Pen 2 valorifică noi capabilități din Windows 11 și procesorul personalizat Microsoft G6 de pe Surface Pro 8 și Surface Laptop Studio, pentru a oferi semnale tactile care creează senzația de stilou pe hârtie. Motorul haptic încorporat în Surface Slim Pen 2 se activează pentru a imita senzația naturală în timpul desenării sau notării. Este o interacțiune subtilă ce face o mare diferență, întrucât semnalele tactile pot oferi și feedback atunci când utilizatorii folosesc gesturi naturale, precum ar fi încercuirea pentru selectare în aplicațiile Microsoft 365 și utilizarea instrumentelor din Adobe Fresco. 

Microsoft Slim Pen 2

Surface Slim Pen 2 poate fi achiziționat la prețul de 129,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate.

În prezent, majoritatea produselor sunt disponibile pentru precomandă pe piețele selectate, iar din 5 octombrie vor avea disponibilitate generală, urmând ca Surface Adaptive Kit să devină disponibil ulterior, în cursul acestui an.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button