GamingȘtiri IT

Microsoft a dezvaluit jocurile lunii August pentru abonatii Xbox Live Gold

Microsoft a anuntat ca luna August va fi una bogata pentru abonatii Xbox Live Gold, cu titluri ca Gears of War 4 si Torchlight printre lista de jocuri disponibile gratuit prin intermediul abonamentului.

Gears 4, lansat in 2016 este primul joc din serie dezvoltat de noul studio dedicat jocurilor de Xbox, The Coalition. Acesta va fi disponibil gratuit pentru download in luna August. Alaturi de Gears 4, al doilea titlu oferit de Microsoft gratuit este Forza Motorsport 6 aparut in 2015. Ambele titluri pot fi descarcate in perioada 16 August – 15 Septembrie.

Oferta este buna si pentru cei care inca au Xbox 360, cu inca doua jocuri disponibile pentru download. Primul este Torchlight, un joc cu tenta de Diablo lansat in 2009 de studioul acum inchis, Runic Games. Acesta este valabil pentru prima jumatate a lunii. A doua jumatate aduce abonatilor un joc produs de MercurySteam si Kojima Productions, Castlevania: Lords of Shadows. Acesta poate fi descarcat in perioada 16 – 31 August. De asemenea, asta este a doua luna la rand cand Microsoft ofera gratuit un joc din franciza Castlevania.

Daca n-ati apucat inca, mai aveti sansa sa descarcati si jocurile lunii Iulie, dar grabiti-va pentru ca mai este doar o zi pentru cele de Xbox 360 si inca doua saptamani pentru cele de Xbox One.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button