Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Microsoft dezvaluie noul telefon Lumia RM-1090

/
/
/
/
image

Microsoft dezvaluie noul telefon Lumia si acesta se numeste RM-1090. Totusi, tindem sa credem ca acest terminal nu va misca inimi, si nu va face utilizatorii sa arunce cu bani in Microsoft pentru a cumpara dispozitivul. Cu toate acestea, atunci când veti fi intrebati „ce smartphone s-a lansat primul sub branding-ul Microsoft ?” RM-1900 va fi raspunsul.

Telefonul dual-SIM care a apărut la FCC are un display qHD de 5 inch și dispune doar de tehnologie 3g, deci este clar un dispozitiv de buget redus. Totuși, branding-ul este evident, Microsoft semnandu-se pe acest terminal, deși nu suntem inca obisnuiti sa vedem logo-ul Microsoft in locul celui de Nokia. Avand in vedere ca a fost aprobat de autoritatile de reglementare, ne putem astepta ca aceasta „bucata de istorie tehnologica” sa apara cat de curand in magazine.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar