PC&Consoles

Microsoft dezvălui lucruri noi despre Xbox Fall Update

Xbox Fall Update pentru Xbox One a fost lansat de curând. Acesta aduce o filă Home reproiectată și cu posibilități mai multe pentru personalizare, un ghid mai la îndemână, și noi funcții pentru comunitate care ajută în caz că vreți să fiți la zi cu ce mai fac prietenii din lista voastră.

Noua filă Home este construită în jurul conceptului de „block”. Fiecare block – care poate fi un joc, un prieten, Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass – oferă acces la o gamă de conținut asociat lui. Block-urile cu prieteni de exemplu arată ultimele achievement-uri sau capturi Game DVR realizate de prieteni, block-urile cu jocuri vor oferi informații despre actualizări, și așa mai departe. Sistemul vechi de fixare este în continuare acolo, cu până la 40 de elemente care pot fi fixate.

Un Ghid reproiectat face mai ușor de văzut ce prieteni joacă același joc ca tine, și poate oferi acces la turnee și invitații.

Noul soft este de asemenea mai inteligent când vine vorba de lucruri care se petrec când nu folosești controller-ul. Ecranul se întunecă, pentru a combate efectul de reținere a imaginii, iar noul feed pentru Comunitate pune la dispoziție un loc unde puteți ajunge la zi cu tot ce au făcut prietenii voștri între timp.

Noua consolă Xbox One X va avea acest update în momentul lansării, pe 7 noiembrie. Pentru cei care fac upgrade-ul, această actualizare aduce și câteva modificări de funcționalitate. Cu ajutorul noului software, puteți copia toate jocurile voastre pe un hard disc extern. Acest lucru va da posibilitatea conectării la noua consolă, fără a mai fi necesar să descarcați totul din nou.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button