Gaming

Microsoft deschide serviciul de streaming Xbox-to-Windows pentru toata lumea!

Microsoft tocmai a indepartat restrictiile impuse pentru serviciul de streaming Xbox-to-Windows. Acum toata lumea care dispune de un Xbox One si de sistemul de operare Windows 10 poate sa joace titluri precum Sunset Overdrive sau Halo: Master Chief Collection, atat de pe consola cat si de pe PC, serviciul oferind posibilitatea de streaming intre cele doua dispozitive.

Se pare ca sunt cateva noi optiuni adaugate fata de ceea ce Microsoft ne-a promis initial, aplicatia Windows 10 Xbox incluzand party chat, posibilitatea de a impartasi clipuri video inregistrate cu prietenii din lista si capturi statice de ecran, fiind un salt inainte fata de ceea ce ne-a fost promis initial.

Microsoft se pare ca nu s-au oprit cu surprizele aici, functionalitatea aplicatiei fiind extinsa. My Games a primit acum un flux de noi jocuri, dar si titluri mai vechi, Microsoft imbogatind galeria cu o selectie mult mai mare. Se mai afla si o declaratie interesanta in text: „un numar mare de jocuri cumparate din alte surse”, indicand ca s-ar putea sa avem un program mai permisiv. In postul publicat de Xbox, este detaliata si alternativa in care poti sa adaugi manual jocuri, asa ca Microsoft se pare ca s-au intrebuintat serios in realizarea serviciul de streaming Xbox-to-Windows. Dar pana la lansarea lui Windows 10 mai avem de asteptat inca putin!

Articole asemanatoare

Back to top button