MORE

Microsoft cumpara LinkedIn pentru 26 de miliarde de dolari

Microsoft a dezvaluit ca intentioneaza sa cumpere reteaua de socializare LinkedIn pentru suma de 26.2 de miliarde de dolari.

Nu va fi o afacere care sa implice un schimb de actiuni sau alte proprietati, ci este efectuata cu bani gheata. Structura companiei LinkedIn nu va fi schimbata, va pastra acelasi CEO, pe Jeff Weiner, si va avea in mare parte acelasi nivel de independenta. Insa de acum inainte va fi in subordinea Microsoft, iar raportul sau financiar va fi legat tot de divizia de productivitate si afaceri a companiei.

https://youtu.be/-89PWn0QaaY

Microsoft a cheltuit aceasta suma imensa cu intentia de a accelera cresterea serviciului LinkedIn si interconectarea sa cu alte componente ale companiei, precum Microsoft Office 365 si Dynamics.

Nu s-au dat detalii pana acum despre ce schimbari vor avea loc pentru utilizatorul de rand, dar avand in vedere ca LinkedIn tot avea tendinta sa te spameze pe mail cam la fel cum Microsoft te spameaza sa treci la Windows 10, cele doua companii ar trebui sa se intelega foarte bine.

Achizitia va fi incheiata pana la sfarsitul acestui an.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button