Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Microsoft cumpara Acompli, o aplicatie care va „transforma” Outlook-ul

/
/
/
/
image

Microsoft a confirmat ca este interesat in achizitionarea aplicatiei Acompli, dar a refuzat sa dea publicitatii suma pe care o va plati pentru aceasta investitie.

Acompli pare sa raspunda nevoilor generate de serviciul de e-mail Microsoft Exchange, oferind suport suplimentar serverelor. Aplicatia include o serie de facilitati (precum crearea de evenimente, raspunsuri la invitatii si gestionarea contactelor) mult mai performante fata de oferta Outlook-ului. Cu aceasta achizitie, Microsoft incearca sa pastreze serviciul Outlook relevant, si mai ales sa imbogateasca serviciile oferite de acesta. Acompli este o aplicatie si asa destul de buna, dar cu sustinerea si suportul celor de la Microsoft este posibil ca integrarea sa in serviciul de mail sa schimbe felul in care ne-am organizat Outlook-ul pana acum. Cine stie, poate chiar in bine!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Comentariul „Cine stie, poate chiar in bine!” de la final face tot articolul ! Bravo ! :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar