PC

Rezultatele Brexitului au inceput sa se vada – Microsoft creste preturile cu pana la 22% in UK

Iesirea Regatelor Unite din UE a fost un eveniment istoric, plecare care atunci risca sa destabilizeze atat economia regatelor, dar si acordurile de tranzit si transport, noi reguli aplicandu-se dupa Brexit.

Nesiguranta a plutit in aer o lunga perioada de timp, iar acum, la cateva luni dupa, au inceput sa se vada repercursiunile Brexitului si caderii Lirei engleze. Dupa invocarea Articolului 50, cateva companii din tehnologie au anuntat ca se vor muta din tara pentru a reduce impactul caderii Lirei, HTC au crescut pretul pentru Vive, urmati de Microsoft.

Intr-un Blog Post, Microsoft au confirmat faptul ca preturile vor creste incepand cu prima zi a luni Ianuarie, software-ul adresat segmentului business urcand in pret cu 13% si tot ce inseamna servicii in cloud va vedea o crestere cu 22%

Se pare ca schimbarile de pret vin ca urmare a evaluarii periodice a preturilor locale, Microsoft dorind sa se asigure ca preturile reflecta un aliniament regional. Bine, nici Apple nu au fost prea departe, preturile crescand in luna Septembire, totusi in UK preturile nu sunt stabilite de Microsoft la raft, comerciantii fiind lasati sa isi implementeze o strategie de pret.

Consumatorii obisnuiti nu vor simti aceasta marire de pret, avand in vedere ca „update-ul” se adreseaza segmentului business.

”Clientii care deja un Enterprise Agreement beneficiaza de protectia pretului pentru servicii cloud si software enterprise comandat deja. Nu se va schimba pretul in perioada deja stabilita”, a declarat compania
”Intr-un mod similar, afacerile care au abonamente la aplicatii de cloud, precum Office 365, primesc protectie pentru perioada acelui abonament, care in mod normal este de 12 luni de la începutul platii”

 

Tags

Related Articles

10 Comments

    1. Nu ca sunt cenzurati ca niste prizonieri , camere de luat vederi la orce pas si internetul lor e cam la fel . Daca asta inseamna libertate……. vai de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close