MORE

Microsoft crede ca Xbox One poate sa ofere mai mult decat PS4

Xbox One încearcă să abordeze un teritoriu netestat, conform lui Kudo Tsunoda, Corporate Vice President la Microsoft. Într-un interviu pentru GamesIntustry.biz, acesta a declarat că un aspect unde consola Xbox One se descurcă foarte bine, și oferă mai multe față de competiție, este în conectivitatea cu PC-ul.

Prin Cross-Play, posesorii unui joc de pe PC pot participa la sesiuni comune cu cei care au varianta de Xbox One a unui joc, cum ar fi în cazul lui Fable Legends.

Pe cât de adevărat este faptul că Xbox One are această funcționalitate, și cândva în viitor va fi folosită din plin, ceea ce Tsunoda a omis este că Playstation 4 oferă deja această funcție.

Titluri precum Rocket League oferă deja posibilitatea de-a participa la sesiuni comune, într-un mod ce în nici un moment nu dă impresia că ar fi două platforme diferite în joc.

PC-ul devenit parte din lupta pentru supremație a consolelor, nu este tocmai o noutate. Xbox 360 a încercat asta încă de la început, cu Shadowrun, un joc a cărui țintire a trebuit să fie limitată pe PC, pentru a oferi celor de pe consolă o șansă.

Iar Playstation 3 avea numeroase jocuri compatibile cu PC-ul, printre cele mai celebre fiind Portal 2, ce funcționa de minune.

Articole asemanatoare

Back to top button