SecuritateȘtiri ITTECH

Microsoft confirma faptul ca ultimul update cauzeaza probleme

Ultimul update de Windows este disponibil inca de joi, iar pana in acest moment, utilizatorii au avut timp sa raporteze problemele cauzate de aceasta actualizare. Aceasta ar fi trebuit sa contina cateva patch-uri de securitate si chiar daca au rezolvat unele probleme, au reusit sa cauzeze altele. Daca nu ai instalat inca update-ul din data de 13 August, nu e cazul sa te grabesti.

Care este problema cu ultimul update?

Microsoft a confirmat o multime de „probleme cunoscute” odata cu ultimul update. Unele, precum „ecran negru in timpul primului log-on dupa instalarea update-ului” au fost raportate de utilizatori in urma actualizarilor. Aceasta problema poate fi clasificata ca si enervanta, dar exista si o parte buna: afecteaza doar un numar foarte mic de utilizatori si doar pentru prima oara cand se logheaza, dupa update.

Exista insa o problema majora care afecteaza milioane de utilizatori si Microsoft au recunoscut ca este datorata ultimei actualizari.

„Dupa instalarea acestui update, aplicatiile create in Visual Basic 6 (VB6), macro-uri folosind Visual Basic pentru aplicatii (VBA) si scripturi create folosind Visual Basic Scripting Edition (VBScript) ar putea intampina probleme si pot intampina erori”, a anuntat Microsoft.

Asta inseamna ca aproape toate aplicatiile create in Visual Basic vor avea probleme sau nu vor rula deloc, astfel, daca folositi programe de genul, nu faceti ultimul update de Windows.

Forbes

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button