MORE

Microsoft Band – o bratara inteligenta… cu multi senzori

Microsoft Band este raspunsul mult anticipat al celor de la Microsoft la intreaga nebunie a ceasurilor inteligente si a bratarilor fitness lansate in ultima vreme.

Cu un pret de doar 200 de dolari, acest ultim gadget de la Microsoft lasa utilizatorul sa monitorizeze activitatea zilnica sau saptamanala, putand astfel sa vada exact cata miscare a facut si ce efort au depus… la sala de exemplu. Produsul se pare ca are la bord 10 senzori care monitorizeaza functiile vitale, precum bataile inimii, expunerea la soare, nivelul de stres si multe altele. Spunem multe altele pentru ca Microsoft Band iti monitorizeaza si somnul, anuntandu-te cand ai avut niste „ridicari” in puls si poate trimite mesaje rapide catre telefon daca in corpul tau se intampla ceva necorespunzator. Pe langa asta, Microsoft Band vine si cu posibilitati de editare a interfetei, avand 132 de teme ce pot fi alese de către utilizatori, fiind, dupa cunostintele noastre, primul Health Band de acest tip. Din pacate Microsoft Band are si el, ca multe alte produse de acest fel, o durata a bateriei destul de scazuta, atingand doar 48 de ore de functionare continua.

Pe langa Band, Microsoft au lansat și un serviciu numit Microsoft Health, acesta aflandu-se in cloud, spre deosebire de cele ale competitorilor, acesta colectand si stocand informatii despre sanatatea ta, utilizatorul putand sa vada rapid orice schimbare prin intermediul telefonului sau PC-ului.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button